Through Glass

Kära blogg! Igår hade jag the bakfylla of ångest of hell of all times ever, för i fredags var det midsommarafton! Det var roligt, ack så roligt, men det var ingenting jämfört med var peace and love kommer vara på onsdag-torsdag-fredag-lördag.

Igår när jag var i det värsta av dåliga skick så tog Micke och Fredde hit sina soulmates (aka datorer) och igår, igår natt och idag har vi + adam nördat som bara fan, och det har vart så hemskt jävla roligt.

Nu ska jag dra mig mot sängen, för imorgon är det dags för 05.00 bussen till sandvik igen.

Godnatt, mina skatt(er)
Jacob

Lost!

Nu har jag jobbat en och halv vecka på Sandvik och det är ju inte så hemskt egentligen. Det är rätt nice faktiskt.
Imorgon är jag ledig och sedan är det midsommar på fredag, mysigt. Sen är det tre dagars jobb och sedan drar jag och Fredde och mina andra homies till Borlänge på festival. FYFAN VAD KUUUUUUUUUL DET SKA BLI!!! Det var längesedan jag var såhär taggad inför något faktiskt!

Och det var allt jag tänkte avslöja om mitt liv för den här gången.
På återseende!

viva la vida?

Och nu ibland såhär så blir jag så jävla jävla jävla less

Om gyllene år

Feels like lightning running through my veins
Everytime I look at you
Everytime I look at you

Duett

sådärja

i miss you

Från i torsdags tills nu (fram till kvällen inräknat) har jag levt i paradiset. Fyfan vad jag älskar svensk sommar i östhammar och allt vad det innebär, såsom gladan varje dag, värme, pool, volleyboll, sjön, sommarstugan, öregrund, ledighet, kompisar, klipporna, grilla, båt, och ja, allt annat.

Nu börjar dom tre månader som man lever för. Och jag älskar det så jävla mycket!

RSS 2.0